Formular 230 pentru redirectionarea a 3.5% din impozit

Redirecționați către Asociația Astronomică SIRIUS 3,5% din impozitul pe venit datorat statului! Formularul poate fi depus în anul 2024 până la data de 25 mai.

AAS oferă programe gratuite copiilor de la diverse unități școlare din Bârlad și zona Bârlad și tinerilor bârlădeni, ce generează educație pentru Știință, Tehnologie, Inginerie și Matematică (STEM – Science, Technology, Engineering and Mathematics), un punct cheie în pregătirea tinerelor generații pentru viitor. Programele educaționale vizează trei direcții: Știință și cercetare (cu accent pe Astronomie), Protecția Mediului, promovarea principiilor UNESCO.

Poți să ajuți la continuarea și dezvoltarea activității în beneficiul educației, contribuind la plata cheltuielilor administrative, în special chiriei sediului din Str. 1 Decembrie Nr.38 Bârlad, unde se desfășoară activitățile specifice: cursuri de astronomie pentru copii și elevi, activități practice / observaționale, activități de promovare a științei / astronomiei, ședințe și seminarii, activități ale comisiei Eco-SIRIUS, redacției revistei „Pași spre infinit” și suplimentului ASTRO-ART, Școli de Vară, etc.

Susținătorii care aparțin de ANAF Bârlad și nu au timp să se ocupe de depunere, pot trimite formularul 230 completat pe adresa de e-mail prof.adamioan@gmail.com

Completare formular:

* Se completeaza caseta I. Date de identificare a contribuabilului;

* Se semnează în stânga jos a paginii la Semnătură contribuabil.

Suntem extrem de recunoscători pentru șansa oferita tinerilor care vizează performanța și dezvoltarea personală!

Președinte AAS, prof. Ioan ADAM

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [674.63 KB]