Evenimentul „Stele de Crăciun” 2018

Moş Crăciun există şi e aşteptat! Pentru orice copil, magia sărbătorilor de iarnă începe cu scrisoarea trimisă moşului. Pentru a zbura întreaga noapte în jurul lumii, Moş Crăciun utilizează un praf magic ce este împrăştiat peste fiecare ren cu puţin timp înainte de a pleca din Laponia, în ajunul Crăciunului. Anul acesta Moş Crăciun s-a teleportat pentru a veni la evenimentul mult aşteptat de membrii Asociaţiei Astronomice „Sirius” – Club UNESCO, intitulat „Stele de Crăciun”.

Elevii ce activează în diverse departamente ale organizaţiei l-au primit pe Moş Crăciun într-un cadru deosebit – Atelierul de Pictură, cu entuziasm şi colinde româneşti şi internaţionale. Ei au fost sprijiniţi în realizarea momentelor artistice care aduc farmecul sărbătorilor de iarnă, de prof. Mădălina Forţu / Liceul Teoretic „Mihai Eminescu” Bârlad. Moş Crăciun, ajutat de un spiriduş, a adus daruri pe care le-a oferit tuturor participanţilor, printre care laureaţi ai unor concursuri naţionale şi internaţionale organizate de NASA, ESA şi instituţii din Argentina, Brazilia, Rusia etc., membri în echipele de proiect şi programe ale AAS în domeniile ştiinţific, protecţia mediului şi promovarea principiilor UNESCO.

Cu siguranţă, Moş Crăciun ne-a adus tuturor o stare sufletească şi o energie aparte! Organizatorii evenimentului plin de culoare şi zâmbete din 14 decembrie 2018: prof. Ioan Adam, prof. Mădălina Forţu, elevii Andrei Popa, Denis Ifrim, Vlad Maxim / clasa XII MI1, Liceul Teoretic „Mihai Eminescu” Bârlad.

Adresăm cu acest prilej membrilor Asociaţiei Astronomice „Sirius” – Club UNESCO care activează în România sau în străinătate, cele mai bune urări de fericire şi retrăire a acelor clipele magice în care dăruim şi primim cadouri şi iubire.

LA MULŢI ANI!

Preşedinte AAS, prof.IOAN ADAM

Galerie foto: